Det siger kunderne

Fucking fede billeder, mand! Og satme hurtig levering. Tusind tak.
KATO

Kæft hvor er de billeder vilde! Tak! // Det ser pisse godt ud, Lasse! Virkeligt flotte skud du har ramt! Tusind tak for det!
Martin Nick & Anders Kanstrup
TooManyLeftHands

Vi var så heldige at Lasse kom ind på Muums, med et kamera om halsen, lige da vi stod og manglede en dygtig fotograf – og vi blev ikke skuffede. Lasse tog og redigerede billederne, så produktet fremstod som vi havde forestillet os. Han var meget professionel at arbejde sammen med og han forstod vores ønsker.
Stig Haahr
Muums

Professionel, kreativ og ikke mindst, masser af godt humør. Jeg har brugt Lasse i flere sammenhænge, og med et bredt kundeklientel, er det vigtigt for mig, at den kreative process bliver rundet af og fulgt til fingerspiderne. Det tæller alt fra gravsten til profesionelle erhvervsportrætter og optagelse af video til små profilfilm, for små og mellemstore virksomheder. Loyalitet og kreativt professionelt arbejde, giver mig lysten til at anbefale Lasse, til alle i mit netværk.
Mads Hartmann
Watchme.dk & Segment Denmark

Fantastisk dag på Brøndby Stadion. Tak Lasse. Vi er super glade for resultatet.
Jesper Nielsen
Solrød FC

Lasse er en super dygtig fotograf. Han formår at fange små interessante øjeblikke, men fanger bestemt også helheden i de opgaver han udfører. Og som en ekstra bonus, så er han rigtig behagelig at arbejde sammen med og have med ude på opgaver.
Lise Jelsbak
Godset & MusikKolding

Super service og fine billeder. Kan anbefales!
Anders Kjærgaard
BUREAU117