Det siger kunderne


Tilfredse kunder er grunden til, at jeg kan leve af min passion. Det er altafgørende for mig, at jeg efterlader et godt indtryk, både ved ankomst, undervejs i processen og når projektet afleveres.

Lise Jelsbak
Lasse er en super dygtig fotograf. Han formår at fange små interessante øjeblikke, men fanger bestemt også helheden i de opgaver han udfører. Og som en ekstra bonus, så er han rigtig behagelig at arbejde sammen med og have med ude på opgaver.

Lise Jelsbak
-
MusikKolding & Godset
Anders Kjærgaard
Super service og fine billeder. Kan anbefales!

Anders Kjærgaard
-
Bureau117
Jesper Nielsen
Fantastisk dag på Brøndby Stadion. Tak Lasse. Vi er super glade for resultatet.

Jesper Nielsen
-
Solrød FC
KATO
Fucking fede billeder, mand! Og satme hurtig levering. Tusind tak.

KATO
DJ
Mads Hartmann
Professionel, kreativ og ikke mindst, masser af godt humør. Jeg har brugt Lasse i flere sammenhænge, og med et bredt kundeklientel, er det vigtigt for mig, at den kreative process bliver rundet af og fulgt til fingerspiderne. Det tæller alt fra gravsten til profesionelle erhvervsportrætter og optagelse af video til små profilfilm, for små og mellemstore virksomheder. Loyalitet og kreativt professionelt arbejde, giver mig lysten til at anbefale Lasse, til alle i mit netværk.

Mads Hartmann
-
Watchme.dk
Jan H. Andersen
Det er nogle overordentligt gode billeder du har fået lavet til os. Tak for det. Jeg er meget tilfreds. Du hører uden tvivl fra os igen.

Jan H. Andersen
-
IPW Systems
Stig Haahr
Vi var så heldige at Lasse kom ind på Muums, med et kamera om halsen, lige da vi stod og manglede en dygtig fotograf – og vi blev ikke skuffede. Lasse tog og redigerede billederne, så produktet fremstod som vi havde forestillet os. Han var meget professionel at arbejde sammen med og han forstod vores ønsker.

Stig Haahr
-
Muums
Martin Nick & Anders Kanstrup
Kæft hvor er de billeder vilde! Tak! // Det ser pisse godt ud, Lasse! Virkeligt flotte skud du har ramt! Tusind tak for det!

Martin Nick & Anders Kanstrup
-
TooManyLeftHands