Det siger kunderne


Tilfredse kunder er grunden til, at jeg kan leve af min passion. Det er altafgørende for mig, at jeg efterlader et godt indtryk, både ved ankomst, undervejs i processen og når projektet afleveres.

Min dag med Lasse som fotograf var rigtig sjov. Vi havde snakket sammen om hvilke billeder der skulle laves og i hvilken stil. Derefter satte han sig ned og lavede en plan over dagen, så vi kunne få alle de gode skud i kassen. Alt i alt en rigtig god dag med en prof. fotograf.

Teresa Erichsen
Lasse fotograferede vores bryllup, og han var virkelig fremragende at have med på dagen. Jeg kan kun give ham de varmeste anbefalinger her fra. Tusind tak for de virkelig fine billeder, Lasse – de er lige som vi gerne ville have dem. Helt perfekte! Vi fik rigtig mange komplimenter fra vores gæster, om at de synes du var en meget professionel og cool dude, og hvor kan man bare se på billederne at du er dygtig til det du gør! Endnu engang tusind tak, der er så mange af billederne, som virkelig er stemningsfyldte, og det var jo lige det vi gerne ville have!

Rikke & Carsten Leth
Engageret fotograf i sit rette element. Han elsker det han gør og skaber herved produkter af højeste kvalitet. Klar anbefaling herfra.

Peter Kongstad
Fantastiske billeder og professionel fotograf! Vil helt klart anbefale Lasse og bruge ham igen fremover.

Maria Bach Andersen
Så dygtig og helt igennem skøn at arbejde med.

Louise Bundgaard
Lasse tog billeder til min prinsesses barnedåb. Professionelt og ikke mindst, super gode billeder.

Torben Falk Jacobsen
Lasse er fotograf med hjertet – hans engagement, øje for detaljen og ikke mindst humor gør, at man straks slapper af og stoler på at han ved hvad han laver. Jeg er selv vildt utryg ved at få taget billeder, men Lasse formåede at fange min mand og jeg på en måde, som ikke alene forevigede vores bryllupsdag, men også de følelser vi havde den dag – og jeg slappede af og var tryg i at blive fotograferet.

Line & Simon Abildgaard
Tak for de mange super gode billeder – rigtig mange fine detaljer og stemningsbilleder… og masser af gode bryllupsportrætter. Vi kan jo næsten ikke vælge hvilket vi bedst kan lide. Vi nyder at se og genopleve hele dagen via dine billeder. Vi er fuldt ud tilfredse med valget af dig til at forevige vores store dag og vi kan ikke takke dig nok. Stor ros herfra.

Anne & Thomas Hald Blouner
Vi havde den store fornøjelse at have Lasse som fotograf ved vores bryllup. Lasse var med fra morgenstunden hjemme hos bruden og knipsede løs. Der er rigtig mange smukke detaljebilleder, som vi også havde ønsket. Det er super fedt at man på billederne kan se brudens forvandling fra morgengrim til smuk brud, især for gommen, som ikke var til stede. En fantastisk dag/aften, med en professionel og dygtig fotograf! Vi kan varmt anbefale ham.

Gitte & Henrik Demant
Lasse var fotograf til vores bryllup og det var han virkelig god til – han var både nem at arbejde med og dygtig til at få taget billederne som vi gerne ville have dem. Lasse var også rigtig god til at “blende” ind mellem gæsterne. Han fangede de bedste øjeblikke på vores store dag.

Liselotte & Claus Munkholm
Lasse var med på vores store dag. Efter en følelsesladet vielse, blev vi mødt på vores udvalgte fotolocation, af en smilende og velforberedt fotograf, Lasse. Han mødte os lige hvor vi var mentalt, hvilket gjorde at vi følte os hurtigt tilpas i den ellers uvante situation som “modeller”. Vi er enormt glade for de mange mange særlige og vigtige øjeblikke som er foreviget i billeder fra hele dagen. Specielt fordi man netop den dag ikke ser hver en detalje. Dem ser vi nu når vi kigger albummet igennem, for Lasse fik det hele med.

Britt & Thomas Almfort
Lasse hjalp os med at finde en passende location. Yderst effektiv og selv med et par livlige drenge, var billederne bare lige i skabet.

Maria Bebe
De allerbedste anbefalinger herfra. Lasse fotograferede vores to drenge på 7 og 3 år og vi har modtaget de skønneste billeder (det var svært at vælge). Vi vil anbefale Lasse til alle vi kender og uden tvivl benytte os af ham igen.

Bente Andersen