Fotograf

LASSE LAGONI


Jeg købte mit første spejlreflekskamera i 2008, hvorefter jeg samme år fotograferede det første af mange bryllupper.
Overlad trygt minderne til mig.

Magien i mine fotos opstår, når jeg får etableret en stærk tillid mellem dem der står foran kameraet, og mig, har fuldstændig styr på min timing og får placeret mig det helt rette sted. Det har jeg perfektioneret over en række år, og det er det du får, når du hyrer mig til at tage dine fotos.

Mine kunder bliver ved med at vende tilbage, fordi den høje standard går igen, uanset om jeg laver portrætter, bryllups- og familiefotos eller en af de mange andre genrer jeg passioneret dyrker. Med en baggrund i servicefagene ved jeg, at det betyder alt, at jeg møder op med et smil og godt humør, og min positive tilgang og konkurrencelyst, sikrer mig adgang til de helt rigtige skud.

Min vigtigste opgave er at lytte til mine kunders ønsker og derefter fange den stemning der efterspørges. Jeg kommer med mine egne input og i tæt samarbejde, finder vi altid den rigtige løsning – og jeg stopper ikke før mine kunder er tilfredse.

Endnu er jeg ikke stødt på en opgave, jeg ikke har kunnet løse, men jeg er altid klar på en udfordring. Sammen får vi skabt de fotos, du drømmer om.

Dyk ned i de mange forskellige typer fotos, jeg arbejder med

 • Min dag med Lasse som fotograf var rigtig sjov. Vi havde snakket sammen om hvilke billeder der skulle laves og i hvilken stil. Derefter satte han sig ned og lavede en plan over dagen, så vi kunne få alle de gode skud i kassen. Alt i alt en rigtig god dag med en prof. fotograf.
  Teresa Erichsen
 • Lasse fotograferede vores bryllup, og han var virkelig fremragende at have med på dagen. Jeg kan kun give ham de varmeste anbefalinger her fra. Tusind tak for de virkelig fine billeder, Lasse – de er lige som vi gerne ville have dem. Helt perfekte! Vi fik rigtig mange komplimenter fra vores gæster, om at de synes du var en meget professionel og cool dude, og hvor kan man bare se på billederne at du er dygtig til det du gør! Endnu engang tusind tak, der er så mange af billederne, som virkelig er stemningsfyldte, og det var jo lige det vi gerne ville have!
  Rikke & Carsten Leth
 • Engageret fotograf i sit rette element. Han elsker det han gør og skaber herved produkter af højeste kvalitet. Klar anbefaling herfra.
  Peter Kongstad
 • Fantastiske billeder og professionel fotograf! Vil helt klart anbefale Lasse og bruge ham igen fremover.
  Maria Bach Andersen
 • Så dygtig og helt igennem skøn at arbejde med.
  Louise Bundgaard
 • Lasse tog billeder til min prinsesses barnedåb. Professionelt og ikke mindst, super gode billeder.
  Torben Falk Jacobsen
 • Lasse er fotograf med hjertet – hans engagement, øje for detaljen og ikke mindst humor gør, at man straks slapper af og stoler på at han ved hvad han laver. Jeg er selv vildt utryg ved at få taget billeder, men Lasse formåede at fange min mand og jeg på en måde, som ikke alene forevigede vores bryllupsdag, men også de følelser vi havde den dag – og jeg slappede af og var tryg i at blive fotograferet.
  Line & Simon Abildgaard
 • Tak for de mange super gode billeder – rigtig mange fine detaljer og stemningsbilleder… og masser af gode bryllupsportrætter. Vi kan jo næsten ikke vælge hvilket vi bedst kan lide. Vi nyder at se og genopleve hele dagen via dine billeder. Vi er fuldt ud tilfredse med valget af dig til at forevige vores store dag og vi kan ikke takke dig nok. Stor ros herfra.
  Anne & Thomas Hald Blouner
 • Vi havde den store fornøjelse at have Lasse som fotograf ved vores bryllup. Lasse var med fra morgenstunden hjemme hos bruden og knipsede løs. Der er rigtig mange smukke detaljebilleder, som vi også havde ønsket. Det er super fedt at man på billederne kan se brudens forvandling fra morgengrim til smuk brud, især for gommen, som ikke var til stede. En fantastisk dag/aften, med en professionel og dygtig fotograf! Vi kan varmt anbefale ham.
  Gitte & Henrik Demant
 • Lasse var fotograf til vores bryllup og det var han virkelig god til – han var både nem at arbejde med og dygtig til at få taget billederne som vi gerne ville have dem. Lasse var også rigtig god til at “blende” ind mellem gæsterne. Han fangede de bedste øjeblikke på vores store dag.
  Liselotte & Claus Munkholm
 • Lasse var med på vores store dag. Efter en følelsesladet vielse, blev vi mødt på vores udvalgte fotolocation, af en smilende og velforberedt fotograf, Lasse. Han mødte os lige hvor vi var mentalt, hvilket gjorde at vi følte os hurtigt tilpas i den ellers uvante situation som “modeller”. Vi er enormt glade for de mange mange særlige og vigtige øjeblikke som er foreviget i billeder fra hele dagen. Specielt fordi man netop den dag ikke ser hver en detalje. Dem ser vi nu når vi kigger albummet igennem, for Lasse fik det hele med.
  Britt & Thomas Almfort
 • Lasse hjalp os med at finde en passende location. Yderst effektiv og selv med et par livlige drenge, var billederne bare lige i skabet.
  Maria Bebe
 • De allerbedste anbefalinger herfra. Lasse fotograferede vores to drenge på 7 og 3 år og vi har modtaget de skønneste billeder (det var svært at vælge). Vi vil anbefale Lasse til alle vi kender og uden tvivl benytte os af ham igen.
  Bente Andersen