Fotograf

LASSE LAGONI


Min opgave er at lytte – og derefter fange stemningen

Magien i mine fotos opstår, når jeg får etableret en stærk tillid mellem min model og mig, har fuldstændig styr på min timing og får placeret mig det helt rette sted. Det har jeg perfektioneret over en række år, og det er det du får, når du hyrer mig til at tage dine fotos.

Mine kunder bliver ved med at vende tilbage, fordi den høje standard går igen, uanset om jeg laver portrætter, koncertfotos eller en af de mange andre genrer jeg passioneret dyrker. Med en baggrund i servicefagene ved jeg, at det betyder alt, at jeg møder op med et smil og godt humør, og min positive tilgang og konkurrencelyst, sikrer mig adgang til de helt rigtige skud.

Fra mit studie i Kolding drager jeg gerne ud i hele landet, for at indfange stemninger, oplevelser og betagende bidder af virkeligheden. Opgaverne jeg udfører spænder fra kommercielle fotos og droneoptagelser til model- og privatfoto. Jeg leverer bl.a. til musikmagasinet Gaffa, websitet Poplish.dk m.fl.

Endnu er jeg ikke stødt på en opgave, jeg ikke har kunnet løse, men jeg er altid klar på en udfordring. Sammen får vi skabt de fotos, du drømmer om.

Dyk ned i de mange forskellige typer fotos, jeg arbejder med

 • Lasse er en super dygtig fotograf. Han formår at fange små interessante øjeblikke, men fanger bestemt også helheden i de opgaver han udfører. Og som en ekstra bonus, så er han rigtig behagelig at arbejde sammen med og have med ude på opgaver.
  Lise Jelsbak
  Lise Jelsbak
 • Super service og fine billeder. Kan anbefales!
  Anders Kjærgaard
  Anders Kjærgaard
 • Fantastisk dag på Brøndby Stadion. Tak Lasse. Vi er super glade for resultatet.
  Jesper Nielsen
  Jesper Nielsen
 • Fucking fede billeder, mand! Og satme hurtig levering. Tusind tak.
  KATO
  KATO
 • Professionel, kreativ og ikke mindst, masser af godt humør. Jeg har brugt Lasse i flere sammenhænge, og med et bredt kundeklientel, er det vigtigt for mig, at den kreative process bliver rundet af og fulgt til fingerspiderne. Det tæller alt fra gravsten til profesionelle erhvervsportrætter og optagelse af video til små profilfilm, for små og mellemstore virksomheder. Loyalitet og kreativt professionelt arbejde, giver mig lysten til at anbefale Lasse, til alle i mit netværk.
  Mads Hartmann
  Mads Hartmann
 • Det er nogle overordentligt gode billeder du har fået lavet til os. Tak for det. Jeg er meget tilfreds. Du hører uden tvivl fra os igen.
  Jan H. Andersen
  Jan H. Andersen
 • Vi var så heldige at Lasse kom ind på Muums, med et kamera om halsen, lige da vi stod og manglede en dygtig fotograf – og vi blev ikke skuffede. Lasse tog og redigerede billederne, så produktet fremstod som vi havde forestillet os. Han var meget professionel at arbejde sammen med og han forstod vores ønsker.
  Stig Haahr
  Stig Haahr
 • Kæft hvor er de billeder vilde! Tak! // Det ser pisse godt ud, Lasse! Virkeligt flotte skud du har ramt! Tusind tak for det!
  Martin Nick & Anders Kanstrup
  Martin Nick & Anders Kanstrup